Σε μια από τις κορφές του Βερμίου όρους και σε υψόμετρο 1220 μέτρων, στο χωρίο Ξηρολίβαδο, δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι έναν χώρο φιλόξενο που μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής όλες τις εποχές του χρόνου.

Μέσα σ΄ ένα τοπίο ήρεμο και γαλήνιο που συνεχώς αλλάζει χρώματα και αρώματα με την εναλλαγή των εποχών του χρόνου, ελάτε να σας φιλοξενήσουμε και να απολαύσετε μαζί μας αγριογούρουνο στον φούρνο, ορτύκια, ζαρκάδι, μπρούσκο κόκκινο κρασί και δυνατό τσίπουρο από τις εξαιρετικές ποικιλίες σταφυλιών των γύρω περιοχών.

Περπατήστε στο γνωστό μονοπάτι Ε4 στο καταπράσινο το καλοκαίρι και την άνοιξη πευκοδάσος, αφήστε την ματιά σας να χαλαρώσει το φθινόπωρο στο πορτοκαλοκίτρινο φύλλωμα της οξιάς, απολαύστε το χιονισμένο τοπίο τον χειμώνα. Αν πάλι σας αρέσει η πεζοπορία, πάρτε βαθιές ανάσες και κατακτήστε μια από τις γύρω κορφές. Με λίγη τύχη θα ακούσετε νωρίς το πρωί το συλλαλητήριο από ένα κοπάδι πέρδικες ή θα τις δείτε να ξεπροβάλουν ξαφνικά μπροστά σας με ένα δυνατό φτερούγισμα. Με λίγη τύχη ακόμη, μπορεί να διασταυρώσετε την ματιά σας με ένα πανέμορφο ζαρκάδι. Ένα είναι το σίγουρο. Θα ζήσετε στιγμές αξέχαστες που θα θέλετε να ξαναζήσετε. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς..

 

Καλώς ήλθατε

Booking

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ξηρολίβαδο Ημαθίας

Τηλέφωνο: 2331044421

Κινητό: 6972255724

http://www.ducata.gr